Case study: Oficina de Hacienda

ETAP lyser upp finansdepartementet i Mungia med lysdioder

Regionkontoret i Vizcaya har öppnat sitt finansdepartement i Mungia (Vizcaya) efter att ha genomfört en totalrenovering som gör att lokalbefolkningen kan göra allt sådant som görs på huvudkontoret i Bilbao.
15 000 personer besökte det 227 kvadratmeter stora kontoret förra året varav 97 % fick hjälp inom 15 minuter.
Bra belysning som gör att arbete kan utföras snabbt och effektivt och som skulle vara ett exempel att följa för energibesparingar var målet som konsulten, TAO Iluminación, fokuserade på när de tog sig an detta projekt.
Med försäljningsdirektörens, Igor Ojanguren, egna ord, "användningen av downlights och ETAP Flare-spots med en unik design med den mest avancerade LED-tekniken tillät oss att införa en banbrytande lösning med optimal belysning, lång livslängd, hållbar livscykel till låg kostnad".
Flare-linsen ger en oslagbar ljusfördelning som kräver färre armaturer och förbrukar mindre än andra alternativ. Dess visuella komfort garanterar kontroll över reflexer med värden på UGR>19.
Dess lägre höjd (70 mm för downlights) och enkel montering förvandlar den till den perfekta partnern för alla typer av arkitektur.
Garantin som ETAP lämnar på sina Flare-downlights är en avgörande faktor, med en 6 års garanti på FLARE-downlights (4 år för regulatorn) är det ytterligare ett bevis på ETAPs tillförlitlighet vad gäller utbudet av lysdioder.

Detaljer:
PDF
Stad:
Mungia
Land:
Spain
År:
2011
Installation:
Kontor
  • Mungia1.jpg
  • Mungia2.jpg
  • Mungia3.jpg
  • Mungia4.jpg
Information